fredag 5. november 2010

HAR VI BLITT DÅRLIGE TIL Å BLOGGE???

ELLER ER DET DERE, LESERE, SOM ER DÅRLIGE PÅ Å KOMMENTERE??

Jeg har i hvertfall merket en liten nedgang i antall innlegg per dag. Dette kan ha noe med at vi er kommet et stykke inn i skoleåret, og derfor må legge bloggen litt til side, eller at vi glemmer å blogge ofte(!!). Jeg håper på det første alternativet. Men så er det jo slik at når man skriver en blogg så er det alltid interessant og hyggelig å lese kommentarer fra lesere. Dessverre er det ikke så mange som kommenterer. Dette gjør at man, i hvert fall jeg, mister litt motivasjonen til å blogge. Så jeg håper dere fikk pint dere gjennom bloggens lengste tekstinnlegg. Så et spørsmål til dere lesere (som forhåpentligvis har skjønt hintet om å kommentere mer) hva liker dere/ ikke med bloggen vår? Hva vil dere se mer av? Takk for at dere leser bloggen vår.

- C

3 kommentarer:

 1. Ikke hilsen A. Husker du ikke at vi lagde denne bloggen for oss. Det handler ikke om å blogge mye eller lite, eller hvor høy statestikk eller hvor mange komentarer vi har. Det viktigste er at vi koser oss

  SvarSlett
 2. Heh, sier du som sjekker statistikken hver dag.

  Men du har rett... sorry. Var frustrert over Ivan som har denne som hjemmeside og ikke har skrevet noe om den. Men det går bra nå. Skal poste en video som minner om 1.klasse.

  SvarSlett
 3. Fin blogg. Bare fortsett som den er? Det er fint.

  SvarSlett